Vouwwagen voortent-vliegengaas-voorwandpaneel

Vouwwagen Accessoire: Voortent-Vliegengaas-Voorwandpaneel

Een bijzonder fraai en functioneel accessoire voor bij elk Jamet-model (muv DUO) is een extra voortent-vliegengaas-voorwandpaneel. Bij de nieuwe Jamet-AIR zit dit vliegengaas-paneel in de (gehele) voorwand van de opblaasbare Jamet-AIR – luifel. Dit wordt steeds ingeritst in de rechterhelft van de voortent-voorwand naast de entreedeur in reeds bestaande ritsen.

Dit geeft een bijzondere extra ruimtelijke uitstraling aan elk model , zowel van binnen als van buiten gezien ! Het biedt ook geweldig veel extra ventilatie voor een prachtig leefklimaat in de voortent: “Je bent binnen en toch buiten”.

En ook ’s avonds met een evt. tentverlichting aan, is er geen mug die naar binnen kan glippen. En ook kleine kinderen kunnen niet zo maar weglopen terwijl ze toch direct contact hebben met de buitenlucht.

Dit vliegengaas-wandpaneel is steeds uitgevoerd in het bijzonder fraaie zwarte vliegengaas, evenals alle  buitentent-en binnentent-ramen. Dit heeft bovendien een heel chique uitstraling en vormt een fraai contrast met oa het lichte ecru tentdoek.

Overigens heeft ook elk Jamet model 2022 een extra vliegengaasdeur met aparte rits  in de voortent-entreedeur. Iets wat bij andere merken niet (standaard) voorkomt. In combinatie met het extra vliegengaas-voorwandpaneel is dit de optimale ventilatie-combinatie !

Jamet vouwwagen optie tentgaas

Overige Accessoires