4-6 persoons vouwwagen
Jamet Vouwwagen Arizona All Season

Jamet Vouwwagen Arizona All Season

De Jamet Vouwwagen Arizona All Season is het topmodel in de Jamet-collectie, 4-6 persoons, en geschikt voor alle seizoenen of voor een heel seizoen lang (dankzij synthetisch Ten Cate AS-dakdoek met zelfreinigend effect, en ademend acryl wanddoek) !

Ons nimmer aflatende streven (ondanks al meer dan 30 jaar Nr. 1 in Nederland) naar permanente innovatie heeft een geweldige nieuwe tentkleuren-combinatie opgeleverd, de magistrale JAMET ARIZONA – LOOK, die ongekend is in de vouwwagenwereld. Deze bestaat uit m.n lichtgrijs AS self-cleaning dakdoek, met acryl wanden in luxe “geprofileerd” lichtgrijs en fraai donker antracite. Verder zwart pvc als spatrand en slikrand met nieuwe bruine lederlook biezen en witte ritsen als fraai contrast. Interieur in lichtgrijs polyesterkatoen. De vouwwagen Arizona heeft een modern halfrond voortent-voorwand-design onderlangs gekregen in heel bijzonder chique aluminium-kleurig acryl. Bovendien nu met een nieuw zeer fraai in lederlook Jamet-logo op de voorwand. De Arizona is ook inclusief  een GRATIS jubileum disselbak en dat voor een zeer scherpe prijs voor zo’n royale en luxe vouwwagen.

Zelfreinigend tentdoek

De Arizona All Season worden in het kader van het streven naar “permanente innovatie” uitgevoerd met i-doek ( = i-intelligent dak-tentdoek) met zelfreingend effect. Dit past perfect in de (unieke) vouwwagen-technologie van Jamet ! Het Ten Cate All Season Residential dakdoek heeft een speciale zelfreinigende coating, ontwikkeld door innovatieve technieken, waardoor het als nieuw zal blijven. De toplaag ervan lijkt op dat van het blad van de lotusbloem, bekend om zijn water- en vuil-afstotende eigenschappen. Vuil zal zich nog minder hechten aan het oppervlak van dit gecoate weefsel ( “super hydrophobic surface” ), waarna een lokale regenbui de vuildeeltjes van het doek kan wegspoelen! Zo maakt Jamet / Ten Cate gebruik van een prachtig voorbeeld uit de natuur!

Verdere Specifieke Vernieuwingen Arizona

De bedmatras- en zitbankmatras-hoezen van beide bedden van maar liefst 2.10 x 1.65 m. zijn extra gewatteerd en in een fraai ruitmotief doorstikt voor :

 • nog beter slaapcomfort door een extra zachtere toplaag bovenop de stevige schuimmatras
 • minder condens-vorming op de matras door een extra wat-isolatielaag (zie tek./foto)
 • een veel luxere , fraaiere en vollere uitstraling.
 • bovendien met zeer donker-grijze slaapcabines voor optimale nachtrust

Kortom : vele chique noviteiten in de Jamet – Arizona!

Voor trekkers of langdurig kamperen

Tenslotte heeft de Arizona All Season  het ongeëvenaarde Arizona Module Concept (voor zowel trekkend als langdurig residentieel kamperen, nog verder verfijnd met de optie van een tussenwandpaneel , dat tussen de 2 halve voorwandpanelen (indien hiervan maar één verplaatst is) gemonteerd kan worden! Hierdoor kan er zowel links als rechts vóór de voortent een ” erker-functie ” gecreëerd worden. Dit is dan ook nog weer te combineren met het nieuwe voortent-vliegengaas-voorwandpaneel . Hierdoor zijn eindeloze combinaties mogelijk met een nieuwe (deelbare) hemel en grondzeil voor onder de luifel als extra opties.

Deze extra tussenwand biedt fantastische ruimtelijke indelingen, waardoor de beleving van de binnenruimte en de uitstraling naar buiten toe van de Arizona AS totaal anders is. Deze extra (omkeerbare) aanritsbare tussenwand is overigens zeer luxe uitgevoerd met een dicht plastic raam met oprolbare raamflap aangepast in kleur. En ook de luifelzijwanden met de fraai nieuwe bruine lederlook biezen onderlangs !

Door het Module-Concept was het al mogelijk om de luifel voor de wagentent of voor de voortent te plaatsen, met niet alleen 1 of 2 inritsbare luifelzijwanden, maar waarbij ook de voortent-voorwand verplaatst en in de luifel ingeritst kan worden (evt. met vliegengaas-voorwandpaneel). Hierdoor ontstaat div. module-mogelijkheden, bijv. voor de wagentent een kleine slechts 2 meter diepe “reis”-voortent of  een mega party-voortent van maar liefst 5.20×5.00 m. voor gebruik tijdens langer verblijf met ruimte voor vele (extra) personen/gasten, waarbij dan ook de nieuwe erker-functie m.b.v. de nieuwe tussenwand gecombineerd kan worden. Zie voor alle mogelijkheden hiervan de foto-serie hieronder.

Daarnaast heeft de Arizona nu een uitvouwbaar zwart Jubileum dekzeil ( + 10/15 cm) voor nog meer bagage-ruimte (zie foto), hetgeen perfect aansluit bij dit royale famile-model. Uiteraard ook met nieuw neuswiel en schokbrekers (via optie/actie)!

Verder is de Arizona  als symmetrische 4-6 persoons vouwwagen uitgerust met een super-grote voortent en wagenbak ! 2.10 meter lange bedden (bij 1.65 m.) met lattenbodems. Superluxe achterkeuken met nieuwe keukenwielen als optie. Ook met moderne oprolraamflappen in rustig en goed verduisterend donkergrijs i.p.v. drukke gordijnen . In de Arizona voortent is er bevendien een fraaie voortenthemel (ter isolatie) en -binnentent met een speciale keukenruimte, een hangkast en een toilet-/bergruimte (optie/actie) voor nog meer gebruiksgemak !

Ook nieuw is de vliegengaas-entreedeur en het vliegengaas-voorwandpaneel (optie), het uitritsbaar kuipgrondzeil en de voortent- en luifel-stormband-afspanning (optie), alsmede de Power-Grip framesnelspanners op maar liefst 20 posities in het voortentframe en luifelframe ! Dit betekent een groot extra gemak bij het opzetten van de gigantische Arizona voortent ! En tenslotte is de Arizona All Season ook met de speciale Jubileum actie nu inclusief een grote GRATIS disselbak.

Specificaties

 • Superluxe 4-6 persoons symmetrisch model
 • AS dak met zelfreinigend effect
 • Ademend luxe acryl-zijwanddoek
 • Voorwand design in aparte kleuren
 • Nieuwe bruine lederlook biezen
 • Nieuw lederlook Jamet-logo op voorwand
 • Incl gratis Jubileum-disselbak
 • 2.10 m bedden (bij 1.65m) met luxe isolatie-wattering
 • Extra donkere slaapcabines
 • Luxe 3-pits thermisch beveiligde rvs keuken
 • Super snel opzetsysteem
 • Verplaatsbare voortent-voorwand
 • Module Concept Voortent/Luifel
 • Uitritsbaar oerdegelijk lichtgrijs pvc-kuipgrondzeil

Fotos