Waarom kiezen voor een Jamet Vouwwagen?2023-08-01T14:03:29+00:00

Waarom kiezen voor een Jamet Vouwwagen 2024 ?

Jamet Vouwwagens – niet voor niets al meer dan 30 jaar nr. 1  in Nederland !

Niet voor niets is Jamet al ruim 30 jaar de onbetwiste nummer 1 in Nederland.  Jamet Vouwwagens worden gekenmerkt door top-kwaliteits-materialen (zoals o.a. TenCate tentdoek en zelfreinigend dakdoek, ALKO-assen en -remmen, YKK-ritsen etc.) met luxe afwerking, supersnelle opzetsystemen,  complete uitvoeringen (incl. o.a. oplooprem, keuken, voortent, luifel en nu ook nog incl.  GRATIS  Actie-disselbak) ,  fraaie moderne contrastrijke kleurstellingen in hypermodern design, en tenslotte superscherpe compleet-prijzen met nu grote Promotie=voordeelacties. En er is nog veel meer.

Bekijk hieronder alle voordelen van een Jamet Vouwwagen!

HEEL VEEL STANDAARD VOORDEEL

Vouwwagen met uitritsbaar kuipgrondzeil – Voor alle Jamet vouwwagens2022-02-07T19:26:26+00:00

Vouwwagen met uitritsbaar kuipgrondzeil – Voor alle Jamet vouwwagens

Voor 2022 hebben maar liefst alle Jamet-modellen een (uitritsbaar) kuipgrondzeil! Daarmee is Jamet het enige vouwwagen-merk dat dit standaard in deze extra zware kwaliteit, van maar liefst 600 gr./m2 en rondom geheel met ritsen uitgevoerd, in alle types levert en dat in deze prijsklasse zelfs !      Dit oerdegelijk kuipgrondzeil sluit de tent strak af tegen wind, tocht, water en ongedierte!

Vouwwagen met milieuvriendelijk tentdoek van TenCate2022-02-07T19:27:40+00:00

Vouwwagen met milieuvriendelijk tentdoek van TenCate

In de Jamet vouwwagens 2022 wordt o.a. TenCate tentdoek gebruikt ”World’s best tentcloth”. Dit wordt nog milieu-vriendelijker dan voorheen geproduceerd en er worden uitsluitend milieuvriendelijke stoffen verwerkt zoals natuurlijk weefsel/garen (in tegenstelling tot bij vele andere vouwwagenmerken). Een argument dat, met het oog op de nieuwe generaties na ons, met zekerheid de nodige aandacht verdient. Bovendien wordt bij bijna alle modellen ook het AS-dakdoek met zelfreinigend effect verwerkt.

Vouwwagen met easy access bagagesysteem (Jametic+Dakota+DUO)2022-02-06T18:39:54+00:00

Vouwwagen met easy access bagagesysteem (Jametic+Dakota+DUO)

Op de  Jametic-vouwwagen en op de Jamet DUO en Dakota zit een easy access bagagesyteem waardoor de bagageruimte zeer snel en droog toegankelijk is zonder dat u hiervoor de tent hoeft uit te vouwen.
Het easy access systeem zorgt ervoor dat de bagage-ruimte zeer makkelijk toegankelijk is voor het snel in- of uitpakken van spullen langs de straat, zonder dat hiervoor de wagen (en voortent) hoeft te worden opengeklapt! En geen risico van een natte tent voor vertrek op vakantie. De beide bedden klappen compleet met het gehele frame en de gehele tent (met dekzeil erover heen) open naar de zijkant toe. Dit zonder dat het dekzeil of de achterkeuken eraf hoeft te worden gehaald! Het optillen wordt vergemakkelijkt en ondersteund door gasdrukveren en wordt, net als  het inpakken, tot kinderwerk.
Vouwwagen Jametic All Season - easy access bagage systeem
Voordelen van een caravan met de romantiek van een tent – Jamet Vouwwagen2022-02-06T18:16:27+00:00

Voordelen van een caravan met de romantiek van een tent – Jamet Vouwwagen

Ervaar met een Jamet vouwwagen de voordelen van een caravan (keuken, slaapcomfort) en de romantiek van een tent (sportief met luxe materialen en direct contact met de natuur)

De voordelen van een caravan……

 • Evt. koelkast, luxe 3-pits roestvrijstalen achter-keuken  (met electr. waterpomp), niet bij DUO
 • U slaapt in Uw eigen geïsoleerde en gewatteerde (Arizona) zeer ruime bed met lattenbodem, niet op de grond; geen primitieve toestanden. Voor optimaal slaapcomfort met donkere slaapcabines
 • Vaste vloer en nu met afritsbaar voortent-kuipgrondzeil

……met de romantiek van een tent

 • Sportief in de natuur. Outdoor-style in de Jametic-Outdoor. Luxe materialen, in hypermoderne kleuren en tunnelmodel of in “outdoor” kleuren. Panorama-hoekramen voor extra licht en romantisch sterren kijken. Direct contact met de natuur
 • En kinderen genieten dubbel en vinden in een mum van tijd nieuwe speel-kameraadjes. Gezellig met de hele familie
 • Ook U maakt snel nieuwe vrienden op de camping met Uw fraaie Jamet in geheel nieuw design en kleuren
Vouwwagen Jamet Panorama interieur
Vouwwagen Jamet Dakota - luxe en ruime voortent
Jamet Vouwwagens ruim 50 jaar in Nederland – Jubileum Acties!2022-02-07T19:24:18+00:00

Jubileum Acties

Jamet is al meer dan 50 jaar in Nederland en al ruim 30 jaar de Nr. 1 in Nederland onder de vouwwagens. Daarom krijgt u voor alle modellen in 2022 een gratis disselbak ter waarde van max. € 650,00

Tevens ter ere van deze jubilea krijgt u op alle modellen een apart zwart dekzeil met goudkleurige rand. De Jamet DUO met zwarte wagenbak krijgt een apart wit jubileumdekzeil ook met goudkleurige rand. Ook achterop de dekzeilen goudkleurige Jamet-letters.

Ook extra Jubileum accessoires voordeel-acties, kijk hiervoor bij Acties op deze site !

Jamet Vouwwagens met royale achterkeuken2022-02-06T18:34:26+00:00

Jamet Vouwwagens met royale achterkeuken

De Jamet achter-keukens bestaan uit een luxe roestvrijstalen wasbak met electrische waterpomp-installatie met een luxe kraan en een thermisch beveiligd 3-pits-gasstel. Nu met 2 keukenlades en bestekvak. Onderweg is hij snel te gebruiken zonder dat daarvoor de wagen uitgevouwen hoeft te worden. U heeft hierdoor tevens veel extra bagageruimte in de ruime wagenbak. De Jamet keukens zijn nu nog stabieler en hanteerbaarder (door 1 pers.), door nieuwe uitschuifpoten en handgrepen. De DUO is zonder keuken. Eventueel extra keukenwielen zijn mogelijk  onder alle achterkeukens (optie). Voor het verplaatsen van de keuken zonder optillen , ook door een persoon, zie ook de video hieronder.
Jamet Vouwwagen Arizona veel bergruimte
Jamet Vouwwagen Arizona - luxe keuken
Jamet Vouwwagens met donkere slaapcabines2020-06-01T14:14:30+00:00

Jamet Vouwwagens met donkere slaapcabines

Op alle Jamet vouwwagen modellen black-out donker-grijze slaapcabines voor optimaal slaap-comfort.  Ook voor de kinderen………., en als zij langer slapen tijdens de vroege ochtendzon dankzij deze nieuwe donkere slaapcabines, dan hebt ook u een langere nachtrust !

Jamet Vouwwagens – Tentdoek met zelfreinigend effect2022-02-06T18:41:16+00:00

Jamet Vouwwagens – Tentdoek met zelfreinigend effect

Tentdoek met zelfreinigend effect. Voor 2022 worden alle Jamet vouwwagen modellen (m.u.v. de Jamet AIR) uitgevoerd met het innovatieve TenCate All Season residential dakdoek met zelfreinigend effect. De toplaag “super hydrophobic surface” ervan lijkt op dat van het blad van de lotusbloem, bekend om zijn  water- en vuilafstotende eigenschappen . Een lokale regenbui kan de vuildeeltjes van het doek wegspoelen!

Jamet Vouwwagen: Klein achter de auto – Groot op de camping2022-02-06T18:20:51+00:00

Jamet Vouwwagen: klein achter de auto – groot op de camping

Een Jamet is klein achter de auto……

 • Da’s gemakkelijk rijden. In de bergen en in de stad. Geen blikvanger, vrij uitzicht door Uw achterruit
 • Geen gevaarlijk slingeren (zijwind), met schokbrekers
 • Geen luchtweerstand dus minder extra brandstof-verbruik
 • Lichtgewicht, door elke auto trekbaar, 100 km/u in Duitsland
 • U bent super mobiel en U kunt als U wilt Uw avonturiersbloed de vrije loop laten, zeker ook met de supersnel opzetbare trekkers, de Jametic, en zeker met de nieuwe JAMET DUO en JAMET-AIR, het ultieme kampeergevoel

……maar groot op de camping

 • Zo opgezet, ook voor één overnachting en dat nog sneller met de Jamet Duo, de Jametic (met gasdruk-hulpveer) en nu met de nieuwe Jamet-Air simpelweg oppompen
 • U hoeft geen hotel meer in. Alle comfort bij U
 • Riante ruimte voor ’t hele gezin – één grote living (extra groot bij de Arizona – Module concept). Fraaie tunnelvormen! Extra voortent-uitbouw diverse types.
 • Ook bij slecht weer hebben Uw kinderen volop speelruimte
 • En zo weer ingepakt om fijn weer weg te wezen, vrij en ongebonden als U bent met een Jamet
Vouwwagens van Jamet - al 50 jaar nr 1 in Nederland
Jamet Vouwwagen Arizona
Jamet Vouwwagen opzetten? Binnen 20 sec dankzij uniek opzetsysteem2022-02-07T19:22:14+00:00

Vouwwagen opzetten? Binnen 20 sec dankzij uniek opzetsysteem

Binnen 20 seconden zijn de Jamet vouwwagens (zelfs door één persoon) uit te klappen, dankzij een uniek vouwsysteem, waarbij de matrassen en het tentdoek op zijn plaats blijven. Kijk naar de Arizona-video bijv. (is idem voor de Dakota). De Jametic Outdoor heeft een supersnel 1-2-3 opzetsysteem (met voor 2022 zelfs een extra gasdruk-hulpveer) voor wagentent en voortent. Voor het opzetten van de Arizona (idem Dakota), Jametic Outdoor, DUO en Jamet AIR zie de video’s.

Jamet Vouwwagen met unieke wagenbak-constructie + grote wielen2022-02-06T18:27:40+00:00

Jamet Vouwwagen met unieke wagenbak-constructie + grote wielen

D.m.v. een geïndustrialiseerd fabricageproces bestaan bijna alle Jamet-wagenbakken  uit een gevouwen plaatstalen caissonconstructie (niet DUO). Met schuine fraaie aërodynamische hoeken aan de zijkanten. Hierdoor extra berg- en leefruimte.

Nu grote wielen 135×13 (met siervelgdoppen optie/actie) voor een nog veiligere wegligging (bij DUO 165×13). Extra zwaar 48 mm neuswiel.

De fraaie Jamet  wagenbak-constructie wordt afgerond door het extra verstevigde gegalvaniseerde chassis, met een goede watervaste nieuwe sandwich bodemplaat, met 4 oersterke uitdraaibare hoeksteunen en met grote fraaie “LED-look” achterlichten en nu echte LED breedtelichten. Nu 13 polige stekker Jaeger met vooralsnog 8-polige kabel.

De Arizona en de Jametic zijn met 1.60 m. extra breed en ruim qua wagenbak (DUO zelfs 1.70 m.). Ook is er een stevig dekzeil (bij alle types zelfs verlengbaar +10/15 cm hoogte voor extra bagageruimte) in fraaie nieuwe  kleuren. Alle modellen zijn standaard geremd met een ALKO-as (met schokbrekers-optie) met terugrijautomaat en met een demontabele V-dissel! Bij alle types extra grote disselbak als gratis actie.

Jamet vouwwagen met luxe kingsize bedden en lattenbodem2022-02-06T18:32:31+00:00

Jamet vouwwagen met luxe kingsize bedden en lattenbodem

Alle Jamet-bedden zijn uitgerust met lattenbodems en extra stevige schuim. Dus optimaal slaapcomfort. Overigens zijn ook de zitbank- en bergruimtes in de div. modellen zeer groot. De Arizona o.a. nu met 2 bedden van maar liefst 210 x 165 cm. In de Arizona extra gewatteerde luxe matras-hoezen voor optimaal slaapcomfort en een prachtige luxe uitstraling. En NU met extra donkere slaapcabines voor optimaal slaapcomfort in alle types !!

Vouwwagen Jamet Arizona - luxe bedden met lattenbodem
Vouwwagen Jametic All Season - interieur
Jamet vouwwagen met super tent-constructie, fraaie kleuren en panorama-hoekramen2022-02-06T18:29:17+00:00

Jamet vouwwagen met super tent-constructie, fraaie kleuren en panorama-hoekramen

In de Jamet-ateliers, wordt bijzonder veel aandacht besteed aan tentdoekkwaliteit, kleurbehoud, alsmede exact snij- en naaiwerk. Dit dankzij het innovatie CAD Computer-Assisted-Design zoals gehanteerd in de Jamet-fabrieken. Fraaie nieuwe tentkleuren  in A.S. “Black and White”, outdoor of nieuw ecru/grijs/zwart!

Nog grotere en fraaiere ramen  met fraaie oprol-flappen (met ritsen en gespjes i.p.v. drukke gordijnen, die voor ruimschoots voldoende lichtinval zorgen.

De Jamet Dakota zelfs met  panorama hoekramen.

Bovendien in alle modellen minimaal 1 verandawand, extra ventilatie ramen in de voortent zijwanden en diverse permanente ventilaties bij regen in de voortent zijwanden en slaapcabines.

De voortenten zijn enorm groot (nu zelfs tot 5.20 m. breed) en nu ook aan de zijkanten nog 10 cm. hoger. (i.v.m. extra stahoogte van ± 1.90 m. in de keuken).

Extra voortent-uitbouw bij Jametic en Dakota en extra diepe luxe aanritsbare luifels (met stormband-afspanning ook aan voortent) als optie. Alle  modellen standaard met een zwartkleurige voortent vliegengaas- entreedeur en met een (optioneel) voortent-vliegen gaas-voorwand-paneel voor een perfect leefklimaat met optimale ventilatie!

Nieuw: donkere slaapcabines voor een nog betere slaaprust! Power-Grip-snelspanners aan voortent- en luifelframes voor snel afspangemak

 

Jamet Vouwwagen Arizona - met luxe bedden

Jamet Vouwwagen – onderhoudsarm – geen dure winterstalling2018-10-09T11:30:15+00:00

Onderhoudsarm en geen dure winterstalling – Jamet Vouwwagen

Jamet vouwwagens zijn onderhoudsarm en hebben een hoge inruilwaarde. Daarnaast heeft u geen dure winterstalling nodig, want de Jamet kunt u eenvoudig op zijn kant in de garage stallen.

Onderhoudsarm voor een lang duurzaam leven

 • Moderne technieken, eigentijdse materialen: gering onderhoud door hoge kwaliteit, AS-dakdoek met zelfreinigend effect
 • Gunstige ”compleet” aanschafprijs
 • Hoge inruilwaarde, want reuze populair

Géén dure winterstalling nodig

 • Past in uw tuin, garage of schuur (evt. op zijkant)
 • Staat niemand in de weg
 • En is zo weer klaar voor een nieuw (Jamet) kampeer avontuur!
Vouwwagen Jamet Panorama interieur
Vouwwagen Jamet Dakota - luxe en ruime voortent
Fietsen & surfplank, alles kan mee met een Jamet vouwwagen2022-02-07T19:20:49+00:00

Fietsen & surfplank, alles kan mee met een Jamet vouwwagen

Fietsen & surfplank, alles kan mee met een Jamet

 • Makkelijk voor extra bagage, hoog laadvermogen
 • Easy access bagage-systeem bij  Jametic Outdoor en nu ook bij Dakota en DUO
 • Extra verlengbaar dekzeil of evt. een disselbak of imperial, ook voor fietsen.
 • Voor een trektocht of een echte doe-vakantie

Van hartje Parijs tot diep in Turkije

 • Leer nieuwe mensen en andere culturen kennen met Jamet
 • Makkelijk handelbaar dus praktisch in de stad
 • Net zo handig op expeditie: de Jametic de nieuwe DUO of de opblaasbare Jamet-Air. Met een Jamet kunt U echt alle kanten op!
Vouwwagen Jamet Panorama - met imperial voor fietsen
Vouwwagen Jamet Arizona met fietsendrager
Extra dekzeilvergroting van 10-15cm op uw Jamet vouwwagen2018-10-03T11:57:50+00:00

Extra dekzeilvergroting van 10-15cm op uw Jamet vouwwagen

Alle Jamet Vouwwagens hebben standaard een extra 10/15 cm dekzeilvergroting voor extra bagage.

OPTIONEEL

Jamet vouwwagen optie: Keukenwielen leverbaar op alle achterkeukens2022-02-06T18:35:49+00:00

Jamet vouwwagen optie: Keukenwielen leverbaar op alle keukens

Voor alle type Jamet Vouwwagens met achterkeukens (niet DUO) nu als optie leverbaar een set van 4 wielen (waarvan 2 met rem) die het afnemen van de keuken zonder aftillen mogelijk maken  (m.b.v. het neuswiel) en het verplaatsen ervan tot een kinderspel maken ook op oneffen terrein.
Vouwwagen optie op Jamet - keukenwielen
Jamet optie: AL-KO schokbrekers voor optimale wegligging2022-02-06T18:30:59+00:00

Jamet optie: AL-KO schokbrekers voor optimale wegligging

Nu bij alle types 2022  (via actie) zijn er AL-KO-schokbrekers mogelijk voor een nog betere wegligging! Hiermee zijn nu alle JAMETS 2022 ook geschikt voor de 100 km/u-keuring voor op de Duitse autosnelwegen (*keuring bijv. bij de TÜV)!

Overigens waren de Jamets al altijd technisch geschikt voor een reis van zelfs 130 km/uur in hun “geboorteland” Frankrijk (ook al zonder schokbrekers en ook dat zonder problemen)!

AL-KO schokdempers verbeteren de rijeigenschappen van de vouwwagen en dempen optimaal – door een precieze afstelling.

VOORDELEN :

 • Ideale demping
 • Directe vermindering van gevaarlijk stuiteren
 • Meer rijstabiliteit
 • Meer stabiliteit bij het remmen
 • Optimaal bodemcontact

Ga naar de bovenkant