4-persoons vouwwagen
Vouwwagen Jametic Outdoor

Vouwwagen Jametic Outdoor

De Jamet Jametic Outdoor  is het speciale actie-model voor een super aantrekkelijke prijs. Inclusief 4 persoons-uitvoering met nieuwe ronde boogluifel en disselbak, oplooprem, luxe 3 pits achterkeuken, 2×2 persoons lattenbodembedden en incl. rijklaarmaakkosten en in geheel nieuwe tentkleuren.

De Jametic Outdoor  is uitgevoerd in nieuwe 2022 tentkleuren van  een combinatie van ecologisch ecru tentdoek met donkergrijs-kleurige accenten en met een lichtgrijs synthetisch/afwasbaar AS dak (dus minder besmettelijk!) en donkergrijze decor-stroken boven de ramen. De spatrand en slikrand zijn in zwart-kleurig pvc uitgevoerd. Het grondzeil is ecru. Het interieur is ecru met fraaie donkergrijze slaapcabines voor optimaal slaapcomfort.

Makkelijk op te zetten

De Jametic Outdoor  is een bijzonder Jamet model ( nu als 4 persoons) met een supersnel 1-2-3 opzetsysteem voor wagentent en voortent, al jarenlang een topmodel in de Jamet-collectie. Superlicht op te zetten dankzij een extra gasdruk-opzethulpveer. Ook  met de schokbrekers (optie/actie) voor 100 km/uur in Duitsland.*

Easy Access bagage-laadsysteem

De Jametic Outdoor is bovendien uitgevoerd met het bijzonder handige easy access bagage-laadsysteem (zie video), waardoor u niet de wagen helemaal hoeft op te zetten alvorens u de bagage kunt in-of uitladen. De beide bedden klappen dankzij een extra metalen rechthoekig kaderframe kompleet met het gehele frame en de gehele tent (met dekzeil) open naar de zijkant toe. Dit zonder dat het dekzeil of de achterkeuken eraf hoeft te worden gehaald! Het optillen wordt vergemakkelijkt en ondersteund door gasdrukveren en wordt tot kinderwerk! Het tent- en framegedeelte bleef daarbij ongewijzigd! E.e.a. zit vastgesnoerd onder het dekzeil. Met deze noviteit was en is Jamet ook mbt dit element ook weer marktleider in de vouwwagen markt. Zie video.

Luifel en voortent

Dit min of meer klassieke Jametic-model heeft een veel modernere uitstraling gekregen. Mede ook door de nieuwe ronde AS boogluifel met transparante halfronde ramen in de zijwanden en in ecru/donkergrijs/zwart metlichtgrijs  AS-dakdoek en met geïntegreerde luifelzijwanden met luxe halfronde ramen. Deze luifel wordt simpel met een doorlopende rits tot aan de grond gemonteerd en is met ca. 2,40 m. diepte zeer royaal bemeten.

Ook een optie is de grote voortent-uitbouw voor extra (slaap/berg)ruimte. Verder ook met de nieuwe extra zware hoekkrikken, de keukenwielen als nieuwe optie en tenslotte een fraai zwart luxe afdekzeil met goudkleurige rand en met extra verleng-mogelijkheid (10/15 cm extra ruimte onder het afdekzeil bovenop het bed voor grote lichte volumineuze spullen als tafels/stoelen e.d.). De Jametic Outdoor   heeft ook de vliegengaas-entreedeur en het vliegengaas-voorwand paneel, de stormband-afspanning en ook uiteraard nog steeds het fraaie en oersolide ecru-kleurige uitritsbare kuipgrondzeil!

Er zijn 2 x  2-persoons lattenbodem-bedden met extra stevige schuim in deze wagen en een extra ondertent is ook nog mogelijk (evenals een voortentuitbouw).

Met super luxe achterkeuken met elektrische watervoorziening en 2 opberglades. Deze vouwwagen is een ideale trekker! Kortom een ruime en supersnelle Jametic-vouwwagen voor twee personen of voor het hele gezin ! Bovendien nu met GRATIS actie-disselbak !

Specificaties

 • Speciaal Actie-model
 • Incl. nieuwe fraaie ronde luifel en disselbak , 4 pers. met keuken en oplooprem
 • met luxe 3 pits RVS achterkeuken
 • Super snel 1-2-3 opzetsysteem incl. voortent
 • Moderne nieuwe kleuren 2022 ecru/zwart/grijs
 • Lichtgrijs AS Dak (zelf reinigend)
 • Fraaie nieuwe ronde boogluifel met halfronde ramen
 • Gratis Promotie-Actie disselbak
 • Bedden met lattenbodems
 • Easy Access Bagage Systeem
 • Jubileum zwart dekzeil met goudkleurige rand en verlengbaar met 10-15 cm
 • Schokbreker optie mogelijk (100km p/uur)

Fotos