Jamet-AIR -Een revolutie in vouwwagenland: de eerste Jamet met opblaasbare voortent

Jamet AIR – opblaasbare vouwwagen

Oppompbare voortent

De vouwwagen Jamet Air heeft een oppompbare voortent die zorgt voor groot opzetgemak zonder geklungel met stokken. Het oppompen gaat zeer snel binnen enkele minuten(zie video). Ook betekent het minder gewicht en ruimtebeslag, want geen stalen voortentframe! Een fantastische oplossing: het (opblaas)gemak dient de mens ! Bij de nieuwe Jamet-AIR een vertrouwde wagenbak-formule qua constructie, afmetingen, ramen, lattenbodems, achterkeuken en vouwsysteem etc. en qua wagentent (katoenen wanden en dakdoek). Nu ook  met extra donkere slaapcabines! Nu met nieuwe bijzonder fraaie tentkleuren van ecru/zwart/antracite !

Luifel ook direct aan de wagentent

Nu kan de Jamet AIR luifel ook direct aan de wagentent gemonteerd worden. Dit maakt trekken met de AIR nog gemakkelijker ! Zie foto hieronder !!

NIEUW  –  JAMET IN 3D EN IN VIRTUAL REALITY

U kunt nu ook op afstand helemaal in en om de Jamet vouwwagens heen lopen net alsof hij u in de showroom in de vouwwagen staat. De 3D-presentatie maakt dit al mogelijk en de optie tot Virtual Reality maakt dit geheel realistisch ! Kortom Jamet gaat weer helemaal met de tijd en de moderne media-technieken mee en biedt u als  klant optimale bezichtigings-mogelijkheden van de Jamet-produkten.

3D werkt via onderstaande links en met behulp van een extra VR-bril kunt u de modellen AIR (wagentent met luifel) en Dakota All Season 2022 in de bijzondere Virtual Reality bekijken. Voor dit laatste vindt u de instructies als u op het betreffende icoontje klikt in de 3D-presentaties links en rechtsonder !

Oerdegelijke uitstraling

De snelle opblaasbare constructie zit in de voortent en luifel! Ondanks de opblaasbare versie geen lichtgewicht- of goedkope uitstraling. Ook een oerdegelijk uitritsbaar 600 gr/m2 pvc ecru kuipgrondzeil in de voortent. Er zijn 2 hele grote ronde oppompbare bogen / luchtslangen in het doek van de voortent verwerkt van maar liefst 20 cm diameter en 2×3 losse opblaasbare kleinere dak-langsliggers 140 cm (met klitband snel te bevestigen).

De grote bogen zijn elk binnen 1 minuut opgepompt tot 0,3 bar met de bijgeleverde “double-action”-pomp. Elektrische pomp optie.

Het grondzeil kan door het ontbreken van een frame aan de voortent geritst blijven. Het grondzeil en de voortent slechts op de 4 hoeken fixeren en de voortent simpelweg aan ritsen aan de wagentent en het oppompen kan beginnen. Dan afspannen en klaar !!

De Jamet-AIR een fantastische snelle vouwwagen!! En de voortent kan ook met/in het grondzeil  opgevouwen worden en op het bovenste bed op de ingevouwen wagen onder het dekzeil getransporteerd worden (waardoor ook meer bergruimte in de wagenbak zelf). Zie ook de video van de Jamet-AIR.

Voortent – Ruim en geventileerd

De voortent is maar liefst 5.20m x 3.20m, een enorme leefruimte. Links en rechts is er een extra oprolbare deur en steeds 2 grote ramen met ventilatie-vliegengaas en plastic afdekflap met rits. Ook hier de extra Jamet vliegengaas-voordeur voor ventilatie. In de beide  zijwanden van de voortent zitten steeds 2 kleine leuke toegangsdeurtjes met ritsen voor snelle aansluiting van de luchtpomp op de luchtslangen van buitenaf. En ook bijv. als 220 V kabeldoorvoer. Eenmaal opgezet zijn er vele (storm) afspanpunten.

Een bijzonder fraaie optie is de luxe, 2 m. diepe enorme aanritsbare en oppblaasbare luifel van de Jamet-AIR (met één grote opblaasbare boog), inclusief luxe oprolbare zijwanden, met plastic ramen met een oprolbare afdekflap. Voor onder de luifel een oerdegelijk grondzeil (gedeeltelijk aanritsbaar) en een grote vliegengaaswand (optie).

Jamet AIR

Specificaties

 • Jamet AIR , de eerste opblaasbare Jamet , een revolutie in vouwwagenland
 • Binnen enkele minuten is de voortent opgepomt met de double-action-pomp (video)
 • Geen zware voortentframes en eindeloos gepuzzel met losse stokken
 • Nu ook met luifel direct monteerbaar aan de wagentent !!
 • Nieuwe bijzonder fraaie tentkleuren ecru/zwart/antracite
 • Meer bergruimte in de Jamet AIR wagenbak beschikbaar
 • Jamet AIR met luxe 2 m. diepe opblaasbare luifel met vaste zijwanden (optie)
 • Royaal voortent-interieur 5.20 x 3.20 meter
 • Luxe 3 pits achterkeuken (op wielen – geen aftillen nodig)
 • Double action pomp, electr. pomp optie
 • Katoenen wagententdak, katoenen voortentdak
 • Donkere slaapcabines voor optimaal slaapcomfort
 • Oerdegelijk uitritsbaar kuipgrondzeil
 • Voortent en grondzeil kunnen aan elkaar blijven en op de wagenbak ingevouwen liggen voor nog meer bergruimte  in de wagenbak

Opzet systeem vouwwagen Jamet AIR

Fotos