Project omschrijving

Luifels en Luifelzijwanden – Opties

Voor Alle Jamet Modellen 2019 Mogelijk

Luifels en Luifelzijwanden

Voor alle Jamet modellen 2019 zijn er luifels en luifelzijwanden :

Voor de Dakota-Outdoor  50 ( in ecru/grijs/zwart-kleuren ) is er ook een AS-boogluifel (optie) , met zeer fraaie inritsbare luifelzijwanden (optie) met (afsluitbare)grote ramen en leuke windscherm-hoekjes. De Dakota luifel kan ook rechtstreeks aan de wagentent bevestigd worden.

Dit is gelijk bij de Jametic-Panorama 50, maar dan in kleuren ecru/donkerblauw en een in donkerblauw katoen uitgevoerde boogluifel ! Tevens is er bij de luxere luifelzijwanden de mogelijkheid om de voortent-voorwand naar de voorkant van de luifel te verplaatsen waardoor een gigantische voortent ontstaat.

Bij de Jametic All Season 50 en de Jametic Outdoor 50 Jubilee zijn dit puntdak-AS-luifels met geintegreerde semi-luifelzijwanden met lichtstroken erin.

Bij de nieuwe opblaasbare Jamet AIR 50 is dit een ronde OPBLAASBARE katoenen voortent-luifel (niet aan wagengtent) met vaste geintegreerde luifelzijwanden met ramen en raamflap.

Voor de Jameta  50 ( in lichtgrijs/donkergrijs/zwart-kleuren ) is er ook een lichtgrijze AS-boogluifel (optie) , met zeer fraaie inritsbare luifelzijwanden (optie) met (afsluitbare)grote ramen en leuke windscherm-hoekjes. De luifel kan zowel voor de voortent als voor de wagentent maar ook achter aan de wagentent.

Bij de Arizona 50 is er een lichtgrijze puntdak-AS-luifel waar de luifelzijwanden ingeritst kunnen worden. De voortent-voorwand kan verplaatst worden naar de voorkant van de luifel waardoor er een gigantische mega voortent-ruimte ontstaat. De luifel kan echter ook aan de wagentent geritst worden, en ook nog met de luifelzijwanden en  evt. de voortent-voorwand, waardoor er dan een soort mini-voortent ontstaat voor de wagentent. Ook is er nog een aparte voortent-tussenwand waardoor er nog meer mogelijkheden zijn om te varieren en er een erker-functie ontstaat. Zie elders bij accessoires.

Bij de Easy 50 is er een mogelijkheid tot een AS puntdak-luifel voor de wagentent. Hieraan kunnen dan evt. via een aparte voortentset de voortentzijwanden, -voorwand en – grondzeil geritst worden, waardoor er een complete voortent ontstaat.

Vouwwagen Jamet Dakota Outdoor AS Self Cleaning

Dakota Outdoor  50

Vouwwagen Jamet Panorama met voortent

Jametic Panorama  50

Vouwwagen Jamet Air - luxe ruime voortent

Jamet AIR  50

Overige Accessoires