Luifels en Luifelzijwanden – Opties

Luifels en Luifelzijwanden

Voor alle Jamet modellen 2022 zijn er luifels en luifelzijwanden :

Voor de Dakota-Outdoor ( in ecru/grijs/zwart-kleuren ) is er ook een AS-boogluifel (optie) , met zeer fraaie inritsbare luifelzijwanden (optie) met (afsluitbare)grote ramen en leuke windscherm-hoekjes. De Dakota en ook de AIR en Arizona luifel kan ook rechtstreeks aan de wagentent bevestigd worden.

De Jametic Outdoor heeft voor 2022 een speciale zeer fraaie ronde boogluifel met geintegreerde luifelzijwanden met halfronde ramen erin.

Bij de nieuwe opblaasbare Jamet AIR is dit een zeer luxe ronde OPBLAASBARE katoenen voortent-luifel  (die liufel kan NU ook direct aan de wagentent gemonteerd kan worden) met vaste geintegreerde luifelzijwanden met ramen en raamflap in de kleuren ecru/zwart/antracite.

Bij de Arizona is er een lichtgrijze puntdak-AS-luifel waar de luifelzijwanden ingeritst kunnen worden. De voortent-voorwand kan verplaatst worden naar de voorkant van de luifel waardoor er een gigantische mega voortent-ruimte ontstaat. De luifel kan echter ook aan de wagentent geritst worden, en ook nog met de luifelzijwanden en evt. de voortent-voorwand, waardoor er dan een soort mini-voortent ontstaat voor de wagentent. Ook is er nog een aparte voortent-tussenwand waardoor er nog meer mogelijkheden zijn om te varieren en er een erker-functie ontstaat. Zie elders bij accessoires.

Bij de DUO wagentent is er een mogelijkheid tot een AS puntdak-luifel voor de wagentent. Hieraan kunnen dan evt. via een aparte voortentset de voortentzijwanden, -voorwand en – grondzeil geritst worden, waardoor er een complete voortent ontstaat.

Dakota Outdoor

Overige Accessoires