Project omschrijving

Vouwwagen opzetsysteem – opblaasbare Jamet AIR

Meer informatie over de Jamet Air

Opblaasbare vouwwagen: Jamet Air

Deze oppompbare voortent zorgt voor groot opzetgemak zonder geklungel met stokken. Het oppompen gaat zeer snel binnen enkele minuten. Ook betekent het minder gewicht en ruimtebeslag in de wagenbak, want geen stalen voortentframe! Een fantastische oplossing: het (opblaas)gemak dient de mens!! Bij de nieuwe Jamet-AIR een vertrouwde wagenbak-formule qua constructie, afmetingen, ramen, lattenbodems, achterkeuken en vouwsysteem etc. en qua wagentent (katoen met een AS-zelfreinigend dakdoek). Nu ook voor 2019 met nieuwe extra donkere slaapcabines!

De snelle opblaasbare constructie zit in de voortent en luifel! Ondanks de opblaasbare versie geen lichtgewicht- of goedkope uitstraling. Ook een oerdegelijk uitritsbaar 600 gr/m2 pvc ecru kuipgrondzeil in de voortent. Er zijn 2 hele grote ronde oppompbare bogen / luchtslangen in het doek van de voortent verwerkt van maar liefst 20 cm diameter en 2×3 losse opblaasbare kleinere dak-langsliggers van 140 cm (met klitband snel te bevestigen).

De grote bogen zijn elk binnen 1 minuut opgepompt tot 0,3 bar met de bijgeleverde “double-action”-pomp. Electrische pomp optie. Het grondzeil kan door het ontbreken van een frame aan de voortent geritst blijven. Het grondzeil en de voortent slechts op de 4 hoeken fixeren en de voortent simpelweg aanritsen aan de wagentent en het oppompen kan beginnen. Dan afspannen en klaar!!

De Jamet-AIR een fantastische snelle vouwwagen!!

Vouwwagen Jamet Air - luxe ruime voortent
Vouwwagen Jamet Air - opblaasbare voortent