2-Persoons vouwwagen
Jamet Vouwwagen Jamet Duo Luxe XL

Jamet-DUO Luxe XL :   stoere 2-persoons Jamet Vouwwagen

Een zeer fraai  Jamet 2 persoons vouwwagen model, compact en toch comfortabel met royale leefruimte(s) en luxe , zeer comfortabel bed.  De stoere en ruige, maar toch elegant ogende zwarte DUO-wagenbak  (zonder keuken) is uitgevoerd in robuuste zwarte aluminium traanplaat (zie foto) en meet een royale 170 x 245 cm. Daarin kan volop bagage meegenomen worden tot zelfs 400 kg.

Daartoe heeft de Jamet Duo Luxe XL een extra brede as voor perfecte wegligging van 750 kg. Grote wielen 165×13 dragen bij aan het optimale weggedrag, evt. met aluminium-velgen en alu-reservewiel op de dissel, met een optionele extra luxe zwarte traanplaat-disselafdekking. Dit geeft extra cachet aan de stoere uitstraling van de fraai Jamet DUO !

Een groot lattenbodem-bed van 2.05 x 1.50 m. (met liefst 1.200 liter bagageruimte eronder) met een superluxe matras in een extra donkere slaapcabine zorgen voor optimaal slaapcomfort.

En u hebt geen ladder nodig om in het bed te komen. En u stapt in de lengterichting in/uit het bed, dus niet zoals bij andere merken over elkaar heen moeten klimmen om uit bed te komen!

Daarbij is de Jamet DUO uitgevoerd met het Easy Access Bagagesysteem waardoor ook alle bagage onderweg gemakkelijk te bereiken is en u ten alle tijde uw bagage droog kunt inpakken zonder de vouwwagen te hoeven openklappen. Bent u eenmaal op de camping dan is de  bagage onder uw bed gemakkelijk bereikbaar dankzij 2 gasdrukveren die u bed moeiteloos omhoog laten gaan zodat u aan uw spulletjes kunt.

Het wagenframe en supersnelle vouwsysteem van de Jamet-DUO is vergelijkbaar, maar nog sneller dan dat van de Jametic-Outdoor, met zelfs een vrije deurdoorgangshoogte van 2.10 m. en men dus niet moet bukken om in de wagen te komen als zo vaak bij andere merken.

Onmiskenbaar is het nieuwe “Triangle-Tentdesign 2.0.” , met de aparte driehoeksvormige DUO-raampartijen/ventilaties, doekpanelen met ritsen. Dit nieuwe moderne design geeft een heel unieke uitstraling aan dit nieuwe model. Daarbij zijn er nieuwe DUO-tentkleuren in ecru, zwart en donkergrijs, met een lichtgrijs AS zelfreinigend dakdoek.

De wagentent-leefruimte is voor 2 pers. royaal bemeten met 2.80 m. x 2.60 m.; (sta)hoogte van min. ca. 1.90 m. tot 2.45 m. (met 600 gr./m2 uitritsbaar ecru-grondzeil). De totale breedte wagentent/voortent is een enorme 5.70 m. De voortent-diepte tot ruim 2.50 m. Dit alles betekent dat u voor 2 personen en zelfs voor meerdere personen, een zeer royale leefruimte hebt, zowel onderweg tijdens een korte stop als tijdens een langer verblijf op de camping.

Zowel de wagentent als de voortent zijn uitgevoerd met de unieke en extra typische Jamet-vliegengaas-deur voor optimale ventilatie.

De Jamet-DUO Luxe XL is ook leverbaar met 3.00 m. luifel (met luxe wieltochtflap) en ook met de aan de luifel aanritsbare voortent-set (is voortent-voorwand, -zijwanden en grondzeil), zie foto’s. De luifel is supersnel opgezet m.b.v. slechts 3 tentstok-elementen, die aansluiten op de uitschuifbuizen van het wagenframe. Het luifeldoek kan aangeritst met de wagentent mee invouwen (idem grondzeil wagentent). De voortentset en grondzeil wordt dan simpelweg aangeritst aan de luifel.

Tenslotte is de stoere Jamet-DUO  disselbak met zwarte traanplaat nu als jubileum-actie GRATIS  inbegrepen !!
.

Specificaties

 • Compacte, stoere, snelle 2 persoons vouwwagen
 • Supersnel door 1 persoon
 • Stoere wagenbak in robuuste zwarte aluminium traanplaat
 • Incl gratis jubileum disselbak
 • New triangle-tent-design
 • Driehoeks-vormige-ramen met fraaie raampanelen
 • Fraaie tentkleuren ecru/grijs/zwart
 • Superluxe matras op lattenbodem 2.05 x 1.50m
 • Donkere slaapcabine voor optimaal slapen
 • Easy Access Bagage Systeem
 • Luxe aluminium-velgen (optie)
Vouwwagen Jamet Easy - 2 persoons vouwwagen

Fotos