Opblaasbare vouwwagen Jamet AIR

Jamet AIR , de eerste opblaasbare Jamet , een revolutie in vouwwagenland. Binnen enkele minuten is de voortent opgepomt met de double-action-pomp !

Deze oppompbare voortent zorgt voor groot opzetgemak zonder geklungel met stokken. Het oppompen gaat zeer snel binnen enkele minuten. Ook betekent het minder gewicht en ruimtebeslag, want geen stalen voortentframe!

Bij de nieuwe Jamet-AIR een vertrouwde wagenbak-formule qua constructie, afmetingen, ramen, lattenbodems, achterkeuken en vouwsysteem etc. en qua
wagentent (katoen met een AS-zelfreinigend dakdoek).  Nu ook voor 2018 met nieuwe extra donkere slaapcabines! De snelle opblaasbare constructie zit in de voortent en luifel! Ondanks de opblaasbare versie geen lichtgewicht- of goedkope uitstraling. Ook een oerdegelijk uitritsbaar 600 gr/m 2 pvc ecru kuipgrondzeil in de voortent.

Er zijn  2 hele grote ronde oppompbare bogen / luchtslangen in het doek van de voortent verwerkt van maar liefst 20 cm diameter en 2×3 losse opblaasbare kleinere daklangsliggers 140 cm (met klitband snel te bevestigen). De grote bogen zijn elk binnen 1 minuut opgepompt tot 0,3 bar met de bijgeleverde “double-action”-pomp.  Electrische pomp optie.

Grondzeil

Het grondzeil kan door het ontbreken van een frame aan de voortent geritst blijven. Het grondzeil en de voortent slechts op de 4 hoeken fixeren en de voortent simpelweg aanritsen aan de wagentent en het oppompen kan beginnen. Dan afspannen en klaar !!

Voortent

En de voortent kan ook met/in het grondzeil opgevouwen worden en op het bovenste bed op de ingevouwen wagen onder het dekzeil getransporteerd worden (waardoor ook meer bergruimte in de wagenbak zelf). De voortent is maar liefst 5.20m x 3.20m, een enorme leefruimte. Links en rechts is er een extra oprolbare deur en steeds 2 grote ramen met ventilatie-vliegengaas en plastic afdekflap met rits. Ook hier de extra Jamet vliegengaas-voordeur voor ventilatie.

In de beide zijwanden van de voortent zitten steeds 2 kleine toegangsdeurtjes met ritsen voor snelle aansluiting van de luchtpomp op de luchtslangen van buitenaf. En ook bijv. als 220 V kabeldoorvoer. Eenmaal opgezet zijn er vele (storm) afspanpunten.

Luifel

Een bijzonder fraaie optie is de luxe, 2 m. diepe enorme aanritsbare en opblaasbare luifel van de Jamet-AIR (met één grote opblaasbare boog), inclusief luxe oprolbare zijwanden, met plastic ramen met een oprolbare afdekflap. Voor onder de luifel een oerdegelijk grond-zeil (gedeeltelijk aanritsbaar) en een grote vliegengaaswand (optie).

Vouwwagen Jamet Air
Vouwwagen Jamet Air - opblaasbare voortent
Jamet Vouwwagens - 50 jaar in Nederland - jubileum acties
Vouwwagen Jamet Air - luxe ruime voortent
Vouwwagen Jamet Air - luxe ruime voortent