Keukenwielen optie op Jamet Achterkeukens

Keukenwielen om keuken zonder tillen te verplaatsen

Als optie leverbaar voor onder alle Jamet achterkeukens (gewone achterkeukens als ook eventueel voor oudere modellen en voor de oudere CP-doorloop-keukens, mits met schuifpoten), een set van 4 wielen (waarvan 2 met rem) die het afnemen van de keuken zonder aftillen mogelijk maken en het verplaatsen ervan tot een kinderspel maken. Zie video !

De wielen zitten vast aan soortgelijke poten als de huidige keukenpoten, die dan ter vervanging van de bestaande keukenpoten in de keuken geschoven moeten worden.

De wielen kunnen, eenmaal gemonteerd, in de achterkeuken blijven zitten – ook onderweg. De keukens zijn met deze wielen overigens ook zeer goed verrijdbaar (ook door één persoon) en ook op zeer geaccidenteerd en oneffen en/of ruw terrein zoals vaak op een camping.

Dankzij deze keuken-wielen is het mogelijk dat door één persoon (ook een vrouw alleen), zonder enige moeite, de keuken als het ware vanzelf van de wagenbak af rolt. Dit door eerst de keukenpoten met wieltjes tot op de grond te laten zakken, vervolgens de sluitingen (en dekzeil) losmaken. Dan het neuswiel uitdraaien en de achterzijde van de wagenbak laten zakken, waardoor dan simpelweg de keuken van de ophang-steunen vrij komt en de keuken als het ware zelf van de wagenbak afrolt. Kortom ultiem gebruiksgemak voor uw Jamet vouwwagen – door Jamet,  de Nr. 1 in vouwwagen innovatie.

Keukenblok op wielen vouwwagen accessoire

Overige Accessoires