Project omschrijving

Vouwwagen Jametic Panorama – 50

Prijslijst

Vouwwagen Jametic Panorama – 50

De Jametic Panorama-50 is een zeer succesvol Jamet-model ! Het is een snel opzettende, modern-ogende, ruime en complete 4-persoons familiewagen voor een zeer scherpe prijs. Het snelle 1-2-3-opzetsysteem van wagentent en voortent is voor 2019 nog weer verbeterd en vereenvoudigd en is nagenoeg gelijk aan de bekende Jametic-Outdoor 50 Jubilee.  (Zie ook de fotos en video bij Opzet-systemen en bij de Jametic Outdoor 50 Jubilee, alleen nu met een boogframe in de voortent!)

Panorama Look

Ook in 2019 de fraaie driehoekige panorama-ramen (met afdekraamflap) in de hoeken van de voortent-voorwand! Hierdoor een in de vouwwagenwereld unieke, rondom-panorama-look vanuit de voortent. En een gigantische lichtinval mede dankzij het panorama-dakraam en de toch al grote voortent-voorwand-ramen (foto’s), kortom een echt panorama-model !

Bovendien bijzonder voor 2019 is de verplaatsbare voortent-voorwand in combinatie met de luifel en de geheel nieuwe speciale luifelzijwanden(opties) en evt. extra optioneel grondzeil. Hierdoor ontstaat een gigantisch grote voortent met uniek veel ruimte voor speel-en leefplezier. Dit kan dan ook nog weer gecombineerd worden met een voortent-voorwand-vliegengaaspaneel.

Easy Access bagagesysteem

De Jametic Panorama 50 heeft ook het ” easy access bagagesysteem “. Dit zorgt ervoor dat de bagageruimte zeer gemakkelijk toegankelijk is voor het snel in- of uitpakken van spullen, zonder dat hiervoor de wagen (en voortent) hoeft te worden uitgeklapt. (zie ook de video/foto). Ook bij vertrek bij slecht weer kan de wagen dus zelfs langs de straatrand ingepakt worden zonder dat het tentdoek uitgevouwen hoeft te worden en evt. nat wordt. De beide bedden klappen kompleet met het gehele frame en de gehele tent (met dekzeil eroverheen) open naar de zijkant toe. Dit zonder dat het dekzeil of de achterkeuken eraf hoeft te worden gehaald ! Het openklappen wordt vergemakkelijkt door extra gasdrukveren en gebeurt eigenlijk helemaal vanzelf (zie video). Zo wordt het in-/uitpakken tot kinderwerk !

De Jametic Panorama 50 is verder uitgevoerd in een royale gezins-uitvoering met twee vaste 2 persoons-lattenbodembedden (dus 4 persoons, naast evt. extra ondertent  en/of uitbouw)! De afmetingen van de lattenbodembedden zijn 2.10 x 1.50 m. en 2.00 x 1.40 m. voor het bed in de wagenbak. Dit bed is met twee gasdrukveren gemakkelijk omhoog te klappen, waardoor de gigantische bergruimte onder het bed toegankelijk wordt ! De 1.60 m. brede wagenbak biedt veel extra bergruimte en de twee complete binnententen  zijn voor 2019 zijn in uni-donkergrijs uitgevoerd voor optimaal slaapcomfort, met extra opbergruimte naast de binnententen voor vele extra spullen (zie foto hieronder). Daarbij ook als optie een enorme voortentuitbouw 2.10 x 1.80m., eveneens in ecru/blauw (die overigens ook past aan oudere Jametic Panorama-modellen).

Ook voor 2019 zijn er de schokbrekers (optie/actie) voor 100 km/uur in Duitsland.*

De wagenbak van de Jametic Panorama 50 wordt afgerond door een superluxe 2019 achterkeuken met electr. watervoorziening en luxe waterkraan en 2 lades.

De Jametic Panorama 50 heeft een voortent uitgevoerd in een modern , trendy ROND tunnel-model ! De voortent en wagentent zijn uitgevoerd in de kleuren donkerblauw en ecru en alles in milieu-vriendelijke, Ten Cate katoenen doek (met een donker-blauwe pvc-spatrand en slikrand) en met een donkerblauw dak (minder besmettelijk) voor 2019 met het fraaie panorama-dakraam (zie foto hieronder) ! De afmetingen van de XL-voortent van de 2019 Jametic Panorama 50 zijn enorm gegroeid t.o.v. een conventionele Jametic voortent, maar liefst 1.20 m. breder en 0,35m. dieper tot zelfs 5.20 x 3.10 m. grondoppervlakte, oftewel gigantisch veel meer aan leefruimte , speelruimte , bergruimte etc.! Ook de wagentent is ” meegegroeid ” naar de breedte van 5.20 m., door veel schuiner geplaatste zijwanden ! Dit levert een zeer fraai totaalplaatje op,wat lijkt op een zeer grote pyramidetent met daarvoor een fraaie ronde voortent-voorwand ( met mooie schuine hoeken met panorama-ramen) ! Door deze extra breedte van de wagentent zijn er 2 royale extra ruimtes in de wagentent ontstaan naast de wagenbak (zie foto) van zelfs ongeveer 2,50 x 1,00 m. grondoppervlak , die dienst kunnen doen bijv. als “fietsengarage” , “kinderwagen-parking”, als algemene bergruimte , als toiletruimte , als extra slaapruimte(geen grondzeil) etc.etc.

Tenslotte i.p.v. drukke gordijnen nu de fraaie donkerblauwe Outdoor-style raamflappen met ritsen en gespjes ! Veel ramen en permanente ventilatie, en 2 balkon/verandawanden (incl. verandastang) . En een extra hangkast tussen de slaapcabines !

Uiteraard heeft ook de Jametic-Panorama 50 enkele Power-Grip frame-snelspanners, de vliegengaas-entreedeur, een ecru pvc uitritsbaar kuipgrondzeil en het optionele vliegengaas-voorwandpaneel! En ook hier een nieuwe voortent- en luifel-stormband-afspanning (optie) en i.v.m. de veel schuiner geplaatste zijwanden ook enkele extra afspanpunten ter hoogte van de spatrand ! Tenslotte een (optionele) fraaie, nieuwe 2019 donkerblauwe (dus minder besmettelijke) boogluifel met luxe aanritsbare luifelzijwanden (met ramen en raamflappen en windschermhoekjes ) in 2 versies, waarvan een geschikt is voor het verplaatsen van de voortent-voorwand naar de voorzijde van de luifel. Hierdoor ontstaat een nog grotere voortent van maar liefst ca. 5.20 m. x 5.20 m. Voor deze extra ruimte-uitbreiding aan de Panorama voortent is ook nog een grondzeil beschikbaar.

Snel op te zetten

Kortom de Jametic Panorama easy access is een snel opzetbare, moderne en trendy, ruime en complete familiewagen voor een scherpe prijs! Een ideale trekker , ruim en modern op de camping voor het hele gezin en snel en gemakkelijk in en uit te pakken dankzij het nieuwe 2019 easy access bagagesysteem ! En met een voortent die in alle richtingen uitgebreid kan worden dankzij de enorme voortent zij-uitbouw en de verplaatsbare voortent-voorwand !

Specificaties

 • Moderne ruime familie vouwwagen
 • 4-Persoons met fraaie ronde royale voortent
 • Geheel katoenen ademende tent
 • Extra donkere slaapcabines
 • Snel opzetsysteem
 • Panorama-dakraam
 • Panorama voortent hoekramen
 • Extra bergruimtes
 • Optie luxe voortent-uitbouw 2.10×1.80 m.
 • 2 x 2 pers. Bedden met lattenbodems
 • Easy Access Bagage Systeem
 • Verplaatsbare voortent-voorwand
 • Schokbreker optie mogelijk (100km p/uur)
 • Gratis Jubileum disselbak
Easy Access Bagagesysteem
Moderne , ruime familiewagen
Fraaie ronde riante voortent
Royale achterkeuken
Bedden met lattenbodems
Tent kwaliteit
Voortent-uitbouw (optie)
Panorama-dakraam
Verplaatsbare voortent-voorwand
Extra bergruimtes
Gratis Jubileum disselbak

Fotos