Project omschrijving

Jamet Vouwwagen Jameta – 50 – 2 persoons luxe vouwwagen

Prijslijst

Jamet Vouwwagen Jameta – 50

Juweel van een vouwwagen

De Jameta 50 wagenbak mag wel een “juweeltje”genoemd worden met zijn prachtige lichtgrijze polyester deksel met wit imperiaal en het zeer fraaie lijnenspel van de striping op de robuuste witte wagenbak, met onderlangs zeer aparte en nu zwarte traanplaat-zijskirts. Bovendien nu fraaie siervelgdoppen of zeer luxe aluminiumvelgen als optie. Tevens nu op de Jameta 50 de fraaie goudkleurige 50-er logo’s.  De Jameta-50 heeft een supersnel en gemakkelijk open-klap systeem dat door een persoon zonder enige moeite gedaan kan worden. Zie foto-serie en video hieronder.

Ruimte en slaapcomfort

De wagenbak biedt ook enorm veel ruimte met zijn 3.20 m. opbouwlengte (incl keuken) en ca. 1.70 m. breedte. Zo is er een royaal 2 persoons lattenbodem-bed van 2.10 x 1,50 m. met een gigantische bagageruimte van ca. 650 liter. Voor 2019 is de bedmatrashoes van het grote lattenbodembed nu extra gewatteerd en uitgevoerd in een nieuwe zeer luxe stof, die in fraai ruitmotief doorstikt is; dit ziet er uit als een echte luxe bedmatras zoals thuis. Nu nog beter slaapcomfort door een extra zachtere top-laag bovenop de stevige schuimmatras. Ook minder condens-vorming door deze extra wat-isolatie. Op het opengeklapte deksel is er aanzienlijke leefruimte. Het deksel zit vast met 4 oersolide INOX-scharnieren en is aan de binnenzijde glad wit afgewerkt, vandaar dat een vloertapijt inbegrepen is !

130 km p/uur

De afmeting van de wielen is zelfs 165x70x13 en de banden zijn geschikt voor 130 km/uur. Fraaie aluminium velgen als optie.

Fietsen eenvoudig mee te nemen

Bovenop het wagenbakdeksel op het imperiaal of vóór op de dissel kunnen fietsdragers gemonteerd worden zonder extra (kostbare) hulpstukken. De fietsen kunnen zelfs op de dissel blijven staan tijdens het openklappen. En heeft men de fietsen op het imperiaal staan, omdat er bijv. een disselbak(optie) op de dissel gemonteerd is, dan hoeven alleen de fietsen eraf gehaald te worden en niet de tussen het imperiaal verzonken fietsdragers (en ook geen andere extra hulpstukken). Een zeer handige oplossing voor fietsliefhebbers bij de Jameta 50.

Uiteraard is er ook een losse disselbak leverbaar geheel aangepast in kleuren (witte plaat met zwarte traanplaat onderlangs en grijze accent-striping) en materiaal en met een grijs polyester deksel met gasdrukveer. Tijdens het 50-jarig Jubileum van Jamet in Nederland is deze fraaie disselbak (zie foto onderaan) geheel GRATIS op de Jameta 50.

Tentdoek en voortent

Het tentgedeelte van de Jameta 50 bestaat uit het luxe en kostbare ademende acryl wanddoek met een AS dakdoek met zelfreinigend effect in de chique kleuren wit/lichtgrijs/donkergrijs/antracite en zwart ! Qua model is er een fraaie trendy ronde voortentvorm, die in dit materiaal echte klasse uitstraalt! Voor 2019 met het fraaie contra-ronde voorwand-design.

De Jameta-voortent meet maar liefst 5.00×3.00m. De wagentent meet ca. 3.50×2.50 m. Er zijn géén haringen nodig om de wagentent af te spannen !! Een 2m. diepe boogluifel kan zowel aan de voortent als aan de achterzijde van de wagentent waar ook een 2e entreedeur is, en ook aan de voorzijde van de wagentent , waardoor nog meer trekkers-gemak ! Aan de voortentluifel kunnen ook 2 extra luifelzijwanden aangeritst worden.

De Jameta 50 voortent-voorwand bestaat uit 2 uitritsbare gedeeltes (met een vliegengaas-entreedeur) en de voortent-zijwanden zijn geheel uitritsbaar met grote ramen met daarin ook (permanente) ventilatie. Ook zijn ze als verandawand te gebruiken.Is alles uitgeritst blijft het voortent-dak als zeer fraaie boogluifel over. Alle ramen hebben aan de binnenzijde de luxe donkergrijze raamflappen met ritsen en gespjes. Ook heeft de Jameta 50 de aparte fraaie panorama-driehoeksramen in de voorwand-hoeken. Tenslotte zijn er 3 x stormband-afspannings-mogelijkheden en is er een luxe kuipgrondzeil in lichtgrijze kleur van 600 gr./m2. Dit biedt een fraai afgewerkte en royale leefruimte in de voortent. Een wagentent-uitbouw van 2.10×1.50m. (optie) kan in het zijpaneel aan de dekselzijde van de wagentent ingeritst worden.

Vouwwagen keuken

De Jameta-keuken is een vaste superluxe royale keuken, die zeer compleet en functioneel ingericht is. Met een eveneens lichtgrijs polyester deksel (met 2 gesdrukveren) en een 2-delige achterklep (voor oneffen terrein).

De Jameta keuken heeft links de wasbak met luxe kraan en electrische waterpomp. Daaronder bevinden zich de 2 opberg-lades met bestekvak, en de speciale smalle watertank. Rechts het rvs 3 pits thermisch beveiligde gasstel. Daaronder 2 opbergvakken met plastic opbergmandje en een aparte ruimte voor de gasfles, fraai afgesloten met een wit deurtje (met leiding-doorvoer-opening evt.naar de grond toe). In het midden van de keuken een grote extra bergruimte of plaats voor een koelkast. Een 12-Volt-aansluiting is standaard aanwezig. De Jameta keuken zal ook de meest veeleisende “kokereller” weten te bekoren.

Specificaties

 • 2-persoons luxe vouwwagen
 • Supersnel door een persoon opengeklapt
 • Geen haringen aan wagentent
 • AS dakdoek met zelfreinigend effect
 • Ademend acryl zijwanddoek
 • Fraai contra-rond voorwand-design
 • Fietsen op deksel of op dissel
 • Incl GRATIS jubileum disselbak
 • Ruim 2-persoons luxe bed
 • Extra gewatteerd bed voor perfect slaapcomfort
 • 650 liter bagageruimte onder bed
 • Extra donkere slaapcabine
 • Royale luxe vaste keuken
 • Oerdegelijk pvc inritsbaar kuipgrondzeil
 • Inclusief imperial
 • Wagententuitbouw en luifel met zijwanden (optie)
 • Aluminium-velgen optioneel
2 Persoons Luxe Vouwwagen
Fraai polyester deksel
Eenvoudig op te zetten
Tentdoek met zelfreinigend effect
Enorm luxe bed met lattenbodems
Royale luxe vaste keuken
Riante boogvoortent

Opzet systeem vouwwagen Jameta – 50

Opzet systeem Jamet Jameta vouwwagen
Vouwwagen Jamet Arizona - eenvoudig opzetsysteem
Vouwwagen Jamet Arizona - eenvoudig opzetsysteem
Vouwwagen Jamet Arizona - eenvoudig opzetsysteem
Vouwwagen Jamet Arizona - eenvoudig opzetsysteem

Fotos