Project omschrijving

Dakota Outdoor

Prijslijst

Dakota Outdoor

Complete, royale en prijsgunstige vouwwagen in tunneltent-look

De Dakota Outdoor  is een complete , royale en prijsgunstige vouwwagen met een echte tunneltent-look , voor de (trendy) gezinstent-kampeerder. Door de fraaie boogvorm groot ruimtelijk effect, veel opzetgemak en sportieve ecru Outdoor-uitstraling! Met een nieuw contra halfrond voorwand-design in fraaie tent-kleuren ecru/donkerblauw/grijs. Met nu een lichtgrijs TenCate AS-dak met zelfreinigend effect.

Uniek Easy Access Bagage Systeem

Als eerste en vooralsnog enige symmetrische vouwwagen op de markt heeft de Dakota Outdoor een Easy Access Bagage systeem, waarbij het tent-en zitgedeelte naar achteren omhoog openklapt en de bagageruimte in de wagenbak bereikbaar wordt. Het hele zitgedeelte met zitbankdeksels klapt mee omhoog zelfs. Hierdoor wordt uw tentdoek voor vertrek bij het inpakken niet meer nat bij regen en u kunt uw vouwwagen gewoon langs de weg parkeren en inpakken, want hij hoeft niet meer opengeklapt te worden op de oprit of elders om aan de bagageruimtes te komen. Ook voor onderweg is dit heel handig als u nog even iets uit de vouwwagen wilt pakken. Want ook de keuken kan blijven zitten tijdens dit omhoog klappen.

Extra compleet

Ook heeft de Dakota schokbrekers (actie), een uitritsbaar oerdeglijk 600gr/m2 pvc kuipgrondzeil, zware uitdraaisteunen en keukenwielen (optie) een bijzonder fraai zwart jubileum dekzeil en een riante voortent-uitbouw(optie) van maar liefst 2.10 x 1.80 m., zie foto, en een aanritsbare  lichtgrijze AS boog-luifel + luifelzijwanden (optie) en ook diverse outdoor-snufjes zoals luxe oproldoekpanelen i.p.v. drukke gordijnen !

Ook de Dakota Outdoor heeft in het  Jubileum seizoen van Jamet een fraaie GRATIS disselbak inclusief !!

Specificaties & Extra’s

De Dakota Outdoor voortent meet maar liefst 5.20 x 3.00 m. Superluxe RVS-3 pits achterkeuken (met nieuwe keukenwielen als optie), 13 inch-wielen, en 2 grote bedden 155 x 200 en 165 x 200 cm. met lattenbodems en extra stevige schuim. Nu ook met extra donkere slaapcabines in heel donkergrijs doek voor optimaal slaapcomfort (zodat ook de kinderen niet onnodig vroeg door het daglicht wakker gemaakt worden).

Ook de Dakota-Outdoor heeft een vliegengaas-entreedeur, stormband-afspanning en een vliegengaas-voorwand- paneel(optie) en een uitritsbare kuipgrondzeil ! Ook zijn beide zijwandpanelen van de Dakota-voortent uitritsbaar waardoor het voortentdak ook als luifel te gebruiken is. Ook wordt hierdoor het opzetten van de voortent lichter en gemakkelijker als de voortent-zijwanden uitgeritst zijn.

Het opzetten van de symmetrische wagentent van de Dakota Outdoor gaat net zo snel en op dezelfde wijze als bij de eveneens symmetrische Arizona vouwwagen. Kijkt u bij de Arizona voor de serie foto’s en de video van het openklappen van de wagentent en voortent. Dit is hetzelfde opzetsysteem bij de Dakota Outdoor alleen dat deze een ronde boogvoortent heeft i.p.v. een puntdak-voortent zoals bij de Arizona All Season.

Luifel en voortent

De aanritsbare Dakota-Outdoor-luifel + luifelzijwanden vormen een luxe en fraaie kleureenheid met de rest van de Dakota-voortent. Daarnaast zijn ze zeer ruim met 2.00 m. basisbreedte + ca.1 m. schuin windscherm en met ramen met raamflappen + ritsen zelfs!

Nieuw is dat deze fraaie boogluifel nu ook rechtstreeks aan de wagentent bevestigd kan worden, waardoor de Dakota nog meer als trekker geschikt is.

Specificaties

 • Trendy fraaie tunnel-voortent
 • Sportieve uitstraling
 • Aparte boogvorm met groot ruimtelijk effect
 • Fraaie ecru/donkerblauw/grijze tentkleuren
 • AS dak met zelfreinigend effect
 • Katoenen ademende zijwanden
 • Luifel (optie) ook aan de wagentent
 • Extra donkere slaapcabines
 • Luxe 4-6 persoons symmetrische vouwwagen
 • Zeer snel symm. opzetsysteem (idem Arizona – zie video aldaar)
 • Royale 2.00m. Bedden met lattenbodems
 • Easy Access Bagage Systeem als eerste en enige in een symmetrische vouwwagen (video)
 • Riante voortentuitbouw 2.10×1.80 m. (optie)
Fraaie tentkleurstelling
Tunneltent met sportieve uitstraling
Tentdoek met zelfreinigend effect
Ruime Bedden met lattenbodems
Easy Access Bagage Systeem (zie video)
Zelfde symm. opzetsysteem als Arizona (-video)

Dakota Outdoor met Easy Access Bagage Systeem (video)

Fotos