Dakota All Season

Dakota All Season

Complete, royale en prijsgunstige vouwwagen in tunneltent-look

De Dakota All Season  is een complete , royale en prijsgunstige vouwwagen met een echte tunneltent-look , voor de (trendy) gezinstent-kampeerder. Door de fraaie boogvorm groot ruimtelijk effect, veel opzetgemak en nu voor 2022 met een geheel nieuwe All Season-uitstraling! Met een nieuw contra halfrond voorwand-design in fraaie tent-kleuren lichtgrijs/donkergrijs/zwart/antracite. Met nu een lichtgrijs TenCate AS-dak met zelfreinigend effect. En met geheel nieuwe super de luxe ademende ACRYL-zijwanden !!

NIEUW – JAMET IN 3D EN IN VIRTUAL REALITY

U kunt nu ook op afstand helemaal in en om de Jamet vouwwagens heen lopen net alsof hij u in de showroom in de vouwwagen staat. De 3D-presentatie maakt dit al mogelijk en de optie tot Virtual Reality maakt dit geheel realistisch ! Kortom Jamet gaat weer helemaal met de tijd en de moderne media-technieken mee en biedt u als klant optimale bezichtigings-mogelijkheden van de Jamet-produkten.

3D werkt via onderstaande links en met behulp van een extra VR-bril kunt u de modellen AIR (wagentent met luifel) en Dakota All Season 2022 in de bijzondere Virtual Reality bekijken. Voor dit laatste vindt u de instructies als u op het betreffende icoontje klikt in de 3D-presentaties links en rechtsonder !

Uniek Easy Access Bagage Systeem

Als eerste en vooralsnog enige symmetrische vouwwagen op de markt heeft de Dakota AS een Easy Access Bagage systeem, waarbij het tent-en zitgedeelte naar achteren omhoog openklapt en de bagageruimte in de wagenbak bereikbaar wordt. Het hele zitgedeelte met zitbankdeksels klapt mee omhoog zelfs. Hierdoor wordt uw tentdoek voor vertrek bij het inpakken niet meer nat bij regen en u kunt uw vouwwagen gewoon langs de weg parkeren en inpakken, want hij hoeft niet meer opengeklapt te worden op de oprit of elders om aan de bagageruimtes te komen. Ook voor onderweg is dit heel handig als u nog even iets uit de vouwwagen wilt pakken. Want ook de keuken kan blijven zitten tijdens dit omhoog klappen.

Extra compleet

Ook heeft de Dakota schokbrekers (actie), een uitritsbaar oerdeglijk 600gr/m2 nu in lichtgrijs uitgevoerd pvc kuipgrondzeil, zware uitdraaisteunen en keukenwielen (optie) een bijzonder fraai zwart luxe dekzeil met uitvouw-element en een riante voortent-uitbouw(optie) van maar liefst 2.10 x 1.80 m., zie foto, en een aanritsbare  lichtgrijze AS boog-luifel + luifelzijwanden (optie) en ook diverse acryl-snufjes zoals luxe oproldoekpanelen i.p.v. drukke gordijnen !

Ook de Dakota All Season heeft in het seizoen 2022  een fraaie GRATIS disselbak inclusief !!

Specificaties & Extra’s

De Dakota AS voortent meet maar liefst 5.20 x 3.00 m. Superluxe RVS-3 pits achterkeuken (met nieuwe keukenwielen als optie), 13 inch-wielen, en 2 grote bedden 155 x 200 en 165 x 200 cm. met lattenbodems en extra stevige schuim. Nu ook met extra donkere slaapcabines in heel donkergrijs doek voor optimaal slaapcomfort (zodat ook de kinderen niet onnodig vroeg door het daglicht wakker gemaakt worden).

Ook de Dakota-AS 2022 heeft een vliegengaas-entreedeur, stormband-afspanning en een vliegengaas-voorwand- paneel(optie) en een uitritsbare kuipgrondzeil ! Ook zijn beide zijwandpanelen van de Dakota-voortent uitritsbaar waardoor het voortentdak ook als luifel te gebruiken is. Ook wordt hierdoor het opzetten van de voortent lichter en gemakkelijker als de voortent-zijwanden uitgeritst zijn.

Het opzetten van de symmetrische wagentent van de Dakota AS gaat net zo snel en op dezelfde wijze als bij de eveneens symmetrische Arizona vouwwagen. Kijkt u bij de Arizona voor de serie foto’s en de video van het openklappen van de wagentent en voortent. Dit is hetzelfde opzetsysteem bij de Dakota All Season alleen dat deze een ronde boogvoortent heeft i.p.v. een puntdak-voortent zoals bij de Arizona All Season.

Luifel en voortent

De aanritsbare Dakota-AS-luifel + luifelzijwanden vormen een luxe en fraaie kleureenheid met de rest van de Dakota-voortent. Daarnaast zijn ze zeer ruim met 2.00 m. basisbreedte + ca.1 m. schuin windscherm en met ramen met raamflappen + ritsen zelfs!

Nieuw is dat deze fraaie boogluifel nu ook rechtstreeks aan de wagentent bevestigd kan worden, waardoor de Dakota nog meer als trekker geschikt is.

Specificaties

 • Trendy fraaie tunnel-voortent
 • Sportieve uitstraling
 • Aparte boogvorm met groot ruimtelijk effect
 • Fraaie grijze/zwarte/antracite tentkleuren
 • AS dak met zelfreinigend effect
 • Acryl ademende zijwanden
 • Luifel (optie) ook aan de wagentent
 • Extra donkere slaapcabines
 • Luxe 4-6 persoons symmetrische vouwwagen
 • Zeer snel symm. opzetsysteem (idem Arizona – zie video aldaar)
 • Royale 2.00m. Bedden met lattenbodems
 • Easy Access Bagage Systeem als eerste en enige in een symmetrische vouwwagen (video)
 • Riante voortentuitbouw 2.10×1.80 m. (optie)

Dakota All Season met Easy Access Bagage Systeem (video)

Fotos