Jamet vouwwagen met super tent-constructie, fraaie kleuren en panorama-hoekramen

In de Jamet-ateliers, wordt bijzonder veel aandacht besteed aan tentdoekkwaliteit, kleurbehoud, alsmede exact snij- en naaiwerk. Dit dankzij het innovatie CAD Computer-Assisted-Design zoals gehanteerd in de Jamet-fabrieken. Fraaie nieuwe tentkleuren  in A.S. “Black and White”, outdoor of nieuw ecru/grijs/zwart!

Nog grotere en fraaiere ramen  met fraaie oprol-flappen (met ritsen en gespjes i.p.v. drukke gordijnen, die voor ruimschoots voldoende lichtinval zorgen.

De Jamet Dakota zelfs met  panorama hoekramen.

Bovendien in alle modellen minimaal 1 verandawand, extra ventilatie ramen in de voortent zijwanden en diverse permanente ventilaties bij regen in de voortent zijwanden en slaapcabines.

De voortenten zijn enorm groot (nu zelfs tot 5.20 m. breed) en nu ook aan de zijkanten nog 10 cm. hoger. (i.v.m. extra stahoogte van ± 1.90 m. in de keuken).

Extra voortent-uitbouw bij Jametic en Dakota en extra diepe luxe aanritsbare luifels (met stormband-afspanning ook aan voortent) als optie. Alle  modellen standaard met een zwartkleurige voortent vliegengaas- entreedeur en met een (optioneel) voortent-vliegen gaas-voorwand-paneel voor een perfect leefklimaat met optimale ventilatie!

Nieuw: donkere slaapcabines voor een nog betere slaaprust! Power-Grip-snelspanners aan voortent- en luifelframes voor snel afspangemak

 

Jamet Vouwwagen Arizona - met luxe bedden